KEPServerEX versie 5.11

Nieuwe uitbreidingen van Kepware’s KEPServerEX platform verbeteren de connectiviteit bij energiedistributie, uitgebreide OPC ondersteuning, en vereenvoudigen EFM configuratie.

Kepware Technologies, een softwareontwikkelingbedrijf dat zich richt op communicatie voor automatisering, introduceert nieuwe verbeteringen van haar KEPServerEX platform, en biedt daarmee nieuwe oplossingen om communicatiebeheer te vereenvoudigen.

De nieuwe KEPServerEX 5.11 uitbreidingen omvatten ondersteuning voor Windows 8 en Windows Server 2012, alsmede de volgende nieuwe producten en functies:

  • IEC 61850 MMS Client Driver: deze nieuwe driver maakt gebruik van de Manufacturing Messaging Specification (MMS) van de IEC 61850 specificatie voor het verzenden van data van substation automatiseringsapparaten (zoals schakelaars en stroomonderbrekers) naar SCADA en HMI toepassingen voor analyse en rapportage.
  • OPC XML-DA Client Driver: deze nieuwe driver versterkt Kepware’s OPC Connectivity Suite aanbod en stelt gebruikers in staat om verbinding te maken met elke OPC XML-DA server. De driver vereenvoudigt de aansluiting met andere third party servers en kan protocollen omzeilen, waardoor KEPServerEX gemakkelijk OPC data kan verzamelen.
  • EFM Simulator: deze nieuwe functie is een eenvoudig te gebruiken flow computer simulator binnen de EFM Suite. De driver simuleert EFM historische data om te bevestigen dat de EFM Exporter Plug-In configuratie goed werkt. De EFM Simulator bespaart tijd en geld van gebruikers door de noodzaak te elimineren om fysiek verbinding te maken met flow computers bij de beoordeling van de server en exporter configuraties.

“Ik sta te popelen om aan de slag te gaan met de nieuwe IEC 61850 driver van Kepware voor de zonne-energie projecten waaraan we in 2013 gaan werken, vanwege het gebruiksgemak en robuustheid die ik heb ervaren met Kepware producten”, zegt Xavier Vallespi, de Technical Information Officer van Green Power Monitor.

KEPServerEX is een flexibel en schaalbaar platform dat uiteenlopende automatiseringsapparatuur en softwareapplicaties verbindt, beheert, bewaakt en bestuurt. Kepware blijft werken aan de ontwikkeling van de platform communicatievermogens die bedrijven verder helpt bij het verbeteren van hun activiteiten en besluitvorming, door te zorgen voor nauwkeurige en betrouwbare gegevens.

“Kepware realiseert zich dat het leren van nieuwe communicatieprotocollen of het tijd steken in het begrijpen van nieuwe toepassingen, lastig is en bedrijfsprocessen vaak vertraagt,” zegt Tony Paine, President en CEO van Kepware Technologies. “Om hier wat aan te doen, hebben we een single server communicatieplatform ontwikkeld dat klanten in staat stelt om indien nodig eenvoudigweg meerdere stuurprogramma’s toe te voegen. De KEPServerEX 5.11 verbeteringen vormen een uitbreiding van ons aanbod voor de snel groeiende smart grid en windmolenpark markten, en helpen bovendien bij het vereenvoudigen van de communicatiebehoeften van bestaande klanten van Kepware.”

Voor meer informatie over Kepware’s oplossingen, bezoek www.kepware.com

 

Over Kepware Technologies
Kepware Technologies, opgericht in 1995, ontwikkelt een breed scala aan software voor communicatie en interoperabiliteit oplossingen voor de automatiseringsindustrie. Onze flexibele en schaalbare oplossingen helpen bij het verbinden, beheren, bewaken en regelen van verscillende automatiseringsapparaten en softwaretoepassingen. Onze door de industrie gewaardeerde softwareoplossingen verbeteren de activiteiten en de besluitvorming op alle niveaus in een organisatie. De missie van Kepware Technologies is om uw standaard te zijn voor connectiviteit door de ontwikkeling van geavanceerde communicatie voor automatisering.

Kepware Technologies
400 Congress Street, 4th Floor
Portland, Maine 04101
USA
Penrod-cambra Torey
torey.penrod-cambra@kepware.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *