SMC ontgrendelt de presaties van zijn as-snelheidsregelventiel

SMC, ‘s werelds toonaangevende leverancier van pneumatische producten, heeft de prestaties van zijn AS-snelheidsregelventiel met one-touch fitting ontgrendeld door het te upgraden. De nieuwste AS-serie heeft verschillende verbeterde eigenschappen die SMC’s focus ondersteunen om de prestaties en de functionaliteit van zijn producten te verbeteren en om innovaties te ontwikkelen die concurrerende voordelen voor de klanten bieden.

De AS-serie is nu gemakkelijker te ver- en ontgrendelen dankzij het drukknop-vergrendelingmechanisme en kan eenvoudiger worden aangepast dankzij een grotere knop, twee zaken die de totale arbeidstijd verminderen.

Andere werkbesparende eigenschappen werden gerealiseerd door het onderhoud en de assemblage van de AS-serie te vereenvoudigen door de kracht die nodig is om de slang te monteren of te verwijderen, te verminderen (tot 30 % minder voor het insteken van de slang en tot 20% minder voor het verwijderen) en door de slangverbinding hoger te plaatsen.

Andere wijzigingen aan de AS-serie omvatten de introductie van een kleuridentificatie, die het risico van fouten beperkt. Een verbeterde ontwerpflexibiliteit is ook een eigenschap van de nieuwe AS-serie met een grotere portfolio van slangverbindingen van Ø2 tot Ø16 mm. Een lagere hoogte garandeert bijkomende plaatsbesparingen, met PBT-thermoplastische en vernikkelde bodymaterialen, die een hoge corrosieweerstand en een aantrekkelijke afwerking bieden.

SMC wordt algemeen beschouwd als een wereldwijd actieve technologische marktleider. SMC heeft een uitgebreide klantenbasis uit alle takken van de automatiseringsindustrie. Meer informatie over de AS-serie vindt u in de rubriek ‘Nieuwe producten’ op de website van SMC op www.smcpneumatics.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *