VT307 Verlaagt energie- en bedrijfskosten

SMC heeft onlangs de VT307, een driepoorts, direct werkend en snel sluitend magneetventiel, verbeterd. Zo blijven klanten voortaan de concurrentie een stap op voor, dankzij de lagere energie- en bedrijfskosten van dit product.

De nieuwe VT307 verbruikt slechts 1,8 W vermogen. Dat is te danken aan de voortdurende investeringen van SMC in onderzoek en ontwikkeling, wat resulteert in betere prestaties en een hogere functionaliteit van producten.

De VT307 is bijzonder veelzijdig en beschikt over een hele reeks opties (bijv. continue bekrachtiging, vacuüm en een energiebesparingsoptie). Het ventiel is een flexibele oplossing, aangezien het gebruikt kan worden met verschillende schakelfuncties (bijv. Normally Closed, Normally Open en wisselfunctie). De VT307 kan daardoor gebruikt worden voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals blazen, ontluchten, selecteren, een vacuüm creëren, verdelen en cilinders aandrijven.

Het nieuwe VT307 ventiel is compatibel met het huidige assortiment van SMC. Het heeft dezelfde inbouwmaten als de vorige VT307, maar gaat langer mee omdat het beter bestand is tegen ozon, dankzij een HNBR rubberafdichting.

SMC is een technologisch vooruitstrevend bedrijf dat wereldwijd actief is. Onlangs werd het door het toonaangevende tijdschrift Forbes voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot een van ‘s werelds meest innovatieve bedrijven. SMC werkt voor een brede waaier van klanten uit alle takken van de automatiseringsindustrie.

Meer informatie over de VT307 en het assortiment ventielen van SMC vindt u op www.smcpneumatics.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *