Over IA Professionals

De “Industriële Automatisering Professionals Nederland” is een groep Industrieel Automatiseerders die zich hebben georganiseerd. In dit stuk lees je alles over de IA Professionals.

We hebben de volgende doelstellingen. IA Professionals;

 • informeert over nieuwe ontwikkelingen
 • geeft ruimte om vragen aan elkaar te stellen en elkaar daarmee te helpen
 • helpt om meer goede IA Professionals te krijgen, door jongeren te informeren en afstudeerders te trainen
 • IA Professionals betaalbare en gerichte trainingen voor alle niveau engineers aan te bieden

Deze groep is begonnen vanuit de gelijknamige LinkedIn groep “Industriële Automatisering Professionals Nederland“. De doelgroep zijn engineers in de Industriële Automatisering. Te denken valt aan Software Engineers, Hardware Engineers, Electrical Engineers, Hybride Software Engineers en Robotica Engineers.

Wilt u discussies volgen op het gebied van de industriële automatisering kun u lid worden van de LinkedIn groep. Het laatste nieuws over Industriële Automatisering vindt u hier. Ook hebben we ondertussen een forum voor engineers door engineers.

Meer te weten komen over de technieken in de industriële automatisering kan op de basiskennis pagina’s.Ook wat te melden?

Heeft u interessante nieuwsitems, seminars of beurzen die u graag op deze site ziet verschijnen, neem dan contact met ons op;  Contactgegevens van de redactie

  Heeft u nieuws op het gebied van Industriële Automatisering? Wij horen en plaatsen het graag.

  Hoofd redactie: Maarten Bulsink
  mail: redactie@iaprofessionals.nl