Ook in 2022 weer de IA Professional Summer School

Al jarenlang is het een traditie. Beginnen de zomervakanties, dan kunnen studenten van het HBO/WO gratis kennis leren maken met de Industriële Automatisering. Ook in 2022 worden er zowel Summer Schools gegevens over Software Engineering als over Hardware Engineering.

Software Engineering

Dit jaar zal de software versie van de Summer School weer samen met MA-IT MyAutomation en B&R Automation worden georganiseerd. Dit jaar worden er Summer Schools gegeven in Assen (week 28), Utrecht (week 29) en Eindhoven (week 30). De summer school duurt een week en is van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00.

Hardware Engineering

Na de eerste hardware engineering Summer School van vorig jaar, is de samenwerking tussen MA-IT MyAutomation en EPLAN ook dit jaar voortgezet. De hardware Summer Schools worden dit jaar gegeven in Deventer (week 28), Assen (week 29), Utrecht (week 30) en Eindhoven (week 31). De summer school duurt een week en is van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00.

Aanmelding vanaf nu mogelijk

Vanaf vandaag is het mogelijk om je aan te melden voor beide Summer Schools. Dat kan door een email te sturen aan summerschool@ma-it.nl of via de site van iaprofacademy.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *